menu

Opleiding Multi SkillZ 29/08/2017

Leden in de kijker

GESELECTEERDEN WAGC 2017 Maar liefst 6 (zes!) gymnasten van onze trampolineploeg wisten zich dit jaar te kwalificeren voor de WAGC, zowat het meest prestigieuze trampolinetornooi voor jongeren ter wereld, dat dit jaar georganiseerd wordt in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.
Dikke proficiat Aaron en Günay Kusdemir, Vic Van Rijswijck, Robbe Eeckhout, Sigurd Luyckx, Brent Deklerck en trainster Lynn Patrouille!

Nieuws 2017

16 november

Duimen voor onze gymnasten op de WAGC 2017!

Op donderdag 16/11 werd in het Bulgaarse Sofia het startschot gegeven voor de 25ste World Age Group Competitions. Temidden het internationale geweld ook 6 (zes!) deelnemers van Rust-Roest!

Meer info
22 oktober

Gymnastiekstage kerstvakantie

Net als tijdens de vorige vakantieperiodes zal Koninklijke Turnkring Rust-Roest Brugge ook tijdens de komende kerstvakantie een 3-daagse gymnastiekstage organiseren.

Meer info
22 juni

Info-folder turnseizoen 2017-2018

De info-folder voor turnseizoen 2017-2018 staat online

Meer info
28 augustus

Rust-Roest behaalt het Q4Gym kwaliteitslabel

Tijdens de startvergadering in Knokke-Heist mocht onze voorzitter Leona officieel het Q4Gym kwaliteitslabel voor onze vereniging in ontvangst nemen.

Meer info
10 september

Geen turnen in sporthal Sport Vlaanderen Assebroek week 37

Op woensdag 13, vrijdag 15 en zaterdag 16 september is de sporthal van het Sport.Vlaanderen centrum Julien Saelens te Assebroek niet beschikbaar.
Hierdoor kunnen de lessen trampolinespringen op woensdag en vrijdag, en het kleuterturnen op zaterdag jammer genoeg niet doorgaan.

Meer info
 Volgende 
algemene voorwaarden