menu

Opleiding Multi SkillZ 29/08/2017

Leden in de kijker

GESELECTEERDEN WAGC 2017 Maar liefst 6 (zes!) gymnasten van onze trampolineploeg wisten zich dit jaar te kwalificeren voor de WAGC, zowat het meest prestigieuze trampolinetornooi voor jongeren ter wereld, dat dit jaar georganiseerd wordt in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.
Dikke proficiat Aaron en Günay Kusdemir, Vic Van Rijswijck, Robbe Eeckhout, Sigurd Luyckx, Brent Deklerck en trainster Lynn Patrouille!

Turnshow 2017

Maanden werd er door gymnasten, trainers en talloze medewerkers achter de schermen hard aan gewerkt, de voorbije weken en dagen voelden we de spanning stilaan groeien, tot op het allerlaatste moment werd er koortsachtig gewerkt om de laatste kleine details tot in de puntjes af te werken, ...

En dan was het genieten van een wervelende show die echt geen seconde verveeld heeft.

Nadat alle vrijwilligers de zweetdruppels van hun voorhoofd gewist hadden (want geloof me, ze hebben allemaal hárd gewerkt!), na het laatste pintje met napraatje, na de laatste ’salut, en merci!’, lig je dan eindelijk in je bed, moe, maar toch kun je de slaap niet vatten omdat heel de show nog eens door je hoofd speelt, en dan kun je alleen maar besluiten dat de afwezigen alweer ongelijk hadden.

’t Is goed geweest! Bedankt!

De foto’s!!
Kijk op onze fotopagina of surf snel naar de website van fotograaf Henk Rogiers voor een schitterende reeks foto’s van de turnshow.

algemene voorwaarden